Asiakastyöt

Asiakas-
työt

Asfaltti-
saumaukset

Asfalttihalkeamien korjauksella saadaan aikaan huomattavaa säästöä ja lisäaikaa, kun asfaltissa olevat vauriot korjataan ajoissa kuntoon.

Korjaamme jopa 4 senttimetrin kokoisia pitkittäis- ja poikittaishalkemia sekä siltojen liikuntasaumoja. Lisäksi teemme sokkeleiden vierustojen ja kaivonkansien tiivistyksiä. Tässä muutamia esimerkkejä toteuttamistamme korjaustöistä.

Maalaukset

Parkkiruutujen maalaukset tuovat siistiä ilmettä ja ryhtiä pihaan. Meiltä hoituu maalaustyöt muutamista ruuduista kymmeniin ruutuihin.

Asiakkaitamme ovat sekä taloyhtiöt että yritykset. Saat meiltä myös muut asfalttimaalaukset. Tässä joitakin asiakaskohteitamme. 

Tiivistykset

Sokkelin ja asfaltin rajan tiivistäminen kannattaa tehdä hyvissä ajoin, jotta asfaltti saa lisää elinikää. Jos sokkelia ei tiivistetä, alkavat lika ja kasvillisuus laajentamaan asfaltin ja sokkelin rajaa. Kun vesi pääsee tällaisesta raosta sokkelin rakenteisiin ja asfaltin alle huuhtomaan pohjarakenteita pois, alkaa asfaltti vaurioitua.

Oheisissa kuvissa asiakkaille tehtyjä tiivistystöitä.

Muut työt

Meiltä voit tilata myös muut merkintä- ja korjaustyöt, kuten asfaltinmaalaukset, massamerkinnät, asfaltinpaikkaukset, asfaltinsahaukset ja reunakivien asennukset. 

Asiakastöitä olemme tehneet niin omakotitalojen, asunto-osakeyhtiöitten kuin yritystenkin asfalttipihoilla ja teillä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

 

Yhteydenoton saatuamme tulemme ilmaiselle arviointikäynnille, jonka pohjalta teemme kirjallisen tarjouksen.

Tarkemmasta työprojektin toteutuspäivästä pääsemme sopimaan heti kun olemme saaneet hyväksynnän tarjoukseen.

Kun työprojekti on tehty, lähetämme siitä vahvistuksen ja kuvat tilaajalle. Tulemme aina myös tekemään sovitusti jälkitarkastuksen!

Yhteystiedot

Vääkilänkaari 9, 03400 Vihti

Y-tunnus 1762082-0

Pyydä tarjous tai ota yhteyttä