Asfalttivaurioiden korjaus kuumalla asfaltilla

Olen huomannut asiakkaillani olevan tarvetta pienille asfalttikorjauksille ja -töille. Tähän asti olen paikannut ja korjaillut niitä vaurioita kylmällä asfalttimassalla, joka on toki joihinkin tilanteisiin ja vuodenaikaan nähden hyvä ja laadukas menetelmä.

Tarve on kuitenkin ollut tehdä myös aidolla asfaltilla näitä korjauksia ja muita pieniä asfalttitöitä. Päätin tarttua asiakkaiden toiveisiin ja tarpeisiin hankkimalla lisäkalustoa, kevytkuorma-auton ja siihen sopivan  lämmitettävän kuuma-asfalttipadan. Tällä kalustolla saan kuljetettua oikeaa kuuma-asfalttia asfalttiasemalta asiakkaan kohteeseen oikeassa lämpötilassa ja varmistettua näin laadukas asfalttikorjaus.

Palveluni sisältää arvioinnin korjaustarpeesta, kirjallisen tarjouksen sekä sovitun aikataulun.

Teen pien korjauksia ketterästi sopivalla kalustolla ja nopealla aikataululla.

Asfaltti-
saumaukset

Asfalttihalkeamien korjauksella saadaan aikaan huomattavaa säästöä ja lisäaikaa, kun asfaltissa olevat vauriot korjataan ajoissa kuntoon.

Korjaamme jopa 4 senttimetrin kokoisia pitkittäis- ja poikittaishalkemia sekä siltojen liikuntasaumoja. Lisäksi teemme sokkeleiden vierustojen ja kaivonkansien tiivistyksiä. Tässä muutamia esimerkkejä toteuttamistamme korjaustöistä.

Yhteystiedot

Vääkilänkaari 9, 03400 Vihti

Y-tunnus 1762082-0

Pyydä tarjous tai ota yhteyttä