Asfalttihalkeamien korjaus

Asfaltti-
halkeamien korjaus

Asfalttihalkeamien korjauksella saadaan aikaan huomattavaa säästöä ja lisäaikaa, kun asfaltissa olevat vauriot korjataan ajoissa kuntoon. Korjaamattomana halkeama laajenee ja aiheuttaa lisävaurioita. Korjauksella estetään veden pääsy asfaltin alle, mikä estää lisävaurioita. Tämä tuo selvää säästöä kokonaiskustannuksissa!

Korjaamme jopa 4 senttimetrin kokoisia pitkittäis- ja poikittaishalkemia sekä siltojen liikuntasaumoja. Lisäksi teemme sokkeleiden vierustojen ja kaivonkansien tiivistyksiä.

Korjauksessa käytämme 180-190 asteeseen kuumennettua kumibitumia, joka tarttuu hyvin ja on joustava ja tiivistävä materiaali. Oikein asennettuna kuumabitumisaumaus kestää vuosia.

Käytössämme on Bitumen Sealings Oy:n erikoisjoustava saumauskumibitumi KB2. Se on asfalttihalkeamien saumaamiseen tarkoitettu polymeeribitumi. Tuotetta käytetään vaativissa kohteissa, missä asfaltti liikkuu paljon esimerkiksi roudan vaikutuksesta talvella. KB2:n joustavuus kylmässä on erityisen hyvä, joten saumaus kestää useita vuosia.

Erikoisjoustava saumauskumibitumi KB2 on valmistettu kotimaassa jalostetusta korkealuokkaisesta bitumista, joka on modifioitu synteettisellä SBS-kumilla ja lisäaineilla.

 

Asfaltti-
saumaukset

Asfalttihalkeamien korjauksella saadaan aikaan huomattavaa säästöä ja lisäaikaa, kun asfaltissa olevat vauriot korjataan ajoissa kuntoon.

Korjaamme jopa 4 senttimetrin kokoisia pitkittäis- ja poikittaishalkemia sekä siltojen liikuntasaumoja. Lisäksi teemme sokkeleiden vierustojen ja kaivonkansien tiivistyksiä. Tässä muutamia esimerkkejä toteuttamistamme korjaustöistä.

Yhteystiedot

Vääkilänkaari 9, 03400 Vihti

Y-tunnus 1762082-0

Pyydä tarjous tai ota yhteyttä